Condiciones de uso y de venta

CONDICIONS D’ÚS I VENDA

Aquestes condicions generals de venda regulen la venda del lloc www.ecolorgic.com, tant la navegació per la botiga online com l’adquisició dels nostres productes. A més, com a usuari/a, suposen l’acceptació, sense reserves, de totes i cadascuna d’aquestes condicions generals de contractació i ús del servei. T’informem que podrem modificar la pàgina web i aquestes condicions generals d’ús i de venda per efectuar els canvis i serveis que creguem convenients sense necessitat de previ avís.

 

QUINS PRODUCTES POTS COMPRAR?

A través de la botiga online www.ecolorgic.com pots comprar els nostres productes de suc de paraguaià ecològic en els diferents formats: ampolla d’1 litre o ampolla de 200cl. Per a les ampolles d’1 litre la compra mínima és d’una caixa de 6 unitats, i per les ampolles de 200 cl. és d’una caixa de 12 unitats. Els preus mostrats a la botiga online són preus finals, amb IVA inclòs.

 

T’informem que, en qualsevol moment i sense previ avís, es poden modificar i actualitzar els productes disponibles així com els seus formats i preus.

 

COM COMPRAR?

Per comprar a www.ecolorgic.com no necessites registrar-te. Només has d’accedir a la botiga online i fer la teva comanda escollint els productes i les quantitats desitjades. Un cop feta la comanda, caldrà omplir el formulari amb les teves dades, escollir el mètode de pagament i la forma de lliurament de la comanda. En aquest enllaç tens tota la informació de l’ús i tractament que fem de les teves dades de caràcter personal.

 

MÈTODES DE PAGAMENT

A www.ecolorgic.com pots fer el pagament de dues maneres: amb targeta de crèdit o contra reemborsament. En cas de pagament amb targeta de crèdit, aquest es realitza pel sistema de pagament en línia, garantint així la seguretat i confidencialitat de les dades facilitades. Un cop validat el pagament es procedirà a preparar la comanda. Si optes pel pagament contra reemborsament, l’import total de la comanda l’hauràs d’abonar en efectiu en el moment de rebre els productes.

 

LLIURAMENT DE LA COMANDA

Pots escollir entre el lliurament de la comanda a domicili o la recollida a les nostres instal·lacions.

 

En cas d’escollir el lliurament a domicili, en el moment de realitzar la comanda, el sistema calcularà el cost. Aquest variarà en funció de la localitat del teu domicili i el volum de la comanda. En tot cas et mostrarà aquest cost abans de finalitzar el procés de compra i de fer el pagament. L’entrega de la comanda amb lliurament a domicili es realitzarà en un termini de 3 dies laborables.

 

En cas de recollida de la comanda a les nostres instal·lacions, no hi ha costos de lliurament, i podràs recollir-la el dia laborable següent de la data de compra.

 

MODIFICACIONS, DEVOLUCIONS I ANUL·LACIONS

En cas de voler modificar o anul·lar la compra, el servei online ofereix un període en el que es poden fer modificacions de comandes abans que hagin estat expedides.

 

En cas de voler anul·lar la comanda, o part de la comanda, un cop ja lliurada, els costos de transport de la devolució aniran a càrrec del comprador.

 

No s’acceptaran devolucions de caixes ni d’ampolles obertes.

 

En cas de rebre algun producte en mal estat, el client ho ha de comunicar immediatament a ECOLORGIC, a través del correu eco@grupgarreta.com o bé al telèfon 973 272 399 i rebrà les indicacions corresponents.